En record del nostre amic i company Joan Calderó

Hola companys, un any més estem a les portes de la celebració de la Processó de la Verge dels Dolors. Aquest dilluns pasta al passar revista ja vàrem dir algunes pautes per a la Processó que s’hauran de complir.

Aquest any el dia de l’assaig serà com l’any passat, un sol dia i serà el dissabte dia 19 a l’esplanada del Camp d’Esports. L’hora és a dos quarts de sis els armats petits i mitjans i a les sis els armats grans. No cal dir que l’assistència és obligatòria.

Captura 5

A pesar de tot, un any més, trobarem a faltar un altre company armat: Ens ha deixat el Joan Calderó. El Joan aquest any hagués fet 60 anys d’armat, desfilant any darrera any a la Processó del Diumenge de Rams i a totes les desfilades que aquesta AgrupCaptura 3ació ha participat. De ben segur que el Jaume Vallmanya també el trobarà a faltar després de tants anys anant a la seva vora.

Només dir que el Joan des d’allà dalt segur que ens estarà mirant i no li faltaran ganes de voler baixar. Dono per descomptat que no sols tu sinó amics i companys armats que per tristesa nostra ens han deixat en els últims anys i que també voldrien baixar com tu.

Us desitjo una Bona Setmana Santa.

Pau Macarulla
Capità Manaia,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s