BESAMANS A LA MARE DE DÉU DELS DOLORS

 

Dijous, 15 de setembre de 2016 – Festivitat canònica de la Verge dels Dolors, a la Congregació “Dolors Gloriosos” i “Festa de la Priora”

14192150_518201558373796_359655116874541110_n

La Congregació, a petició de nombrosos congregants i devots, celebrarà la Festa del Setembre, per primera vegada en la historia, el dia propi i no es traslladarà al divendres següent, com es venia fent habitualment.

Pel matí, tindrà lloc un Besamans solemne, dedicat especialment a les persones amb mobilitat reduïda, al qual efecte s’habilitarà l’accés al temple, mitjançant rampa.

La Verge estarà exposada amb el seu mantell històric i gales de processó al peu de les escales del presbiteri, per tal de poder contemplar-la de a prop i venerar-la.

A les 12 hores es resarà d’Àngelus amb repic de la campana de l’Oratori.

De 17:00 hores a les 20:30 hores es reanudarà el Besamans amb la presència d’una guàrdia d’honor permanent a càrrec dels Armats dels Dolors que l’acompanyen a la Processió del Diumenge de Rams, amb els seus estendards.

19:30 h. Santa Missa, oficiada pel Excm. i Rvdm. Sr. Salvador Giménez Valls, Bisbe de la Diòcesi,  i el Rvdo. Mossèn Vicente Alfonso Miret, Consiliari Religiós de la Congregació.

Acompanyaran l’Eucaristia amb els cants de la Coral Parroquial de Nostra Senyora del Carme, amb l’organista Lluís Climent.

Divendres 16 de setembre 2016

19:00 hores de la tarda, l’Oratori s’obrirà. A les 19:15 hores amb el res  de la Corona Dolorosa. Tot seguit celebració de la Santa Missa, com es fa habitualment tots els divendres de l’any.

 

Dissabte 17 de setembre de 2016

10:00 hores del matí l’Oratori s’obrirà amb motiu de les Jornades del Centre Històric i la Veneració de la Verge al peu de l’altar.

Després de la pausa del migdia, a partir de les 17:00 hores, es reanudarà el besamans fins que a les 18:30 hores la Verge rebrà l’homenatge de la Banda de Tambors de la Confraria del Natzarè de la Mariola  i la Junta de la Congregació.

Al finalitzar tindrà lloc la “Festa de la Priora” a la Sala de Juntes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s